Mai Mai Gilleleje – for farverige folk

Vi er en bette butik, så hos os finder du BRUGSkunst, altså smukke varer, du faktisk kan bruge til noget. Men vi er langt fra perfekte eller gennemførte, så vi har også nogle få varer, der mest er til pynt. Langt de fleste varer er økologiske og/eller fra sociale projekter, som vi støtter. Det gælder også vores pæne udvalg af chokolade og alkohol.

Vores håndvævede og skræddersyede tasker, pudebetræk og dækkeservietter er fra  et projekt for Pwo-Karenerne i det nordvestlige Thailand. De kombinerer traditionel vævekunst med moderne design, så de kan skabe en indkomst for familien. Tekstilerne er i meget høj kvalitet, og der bliver ikke fremstillet mange med samme mønster. Vi er eneforhandler af disse smukke produkter i Danmark. 

Vi sælger også puder og dækkeservietter, forklæder og plaider fra 140-år gamle Klippan. Høj kvalitet og skønne farver. Især plaiderne i Gotland uld, eller økologisk bomuld eller lammeuld er populære i mange forskellige farver. Og der er de superbløde baby- og børneplaider også.

Silkeborg Uld er vi også forhandlere for:  plaider, knæplaider og vanvittigt bløde tørklæder fremstillet af baby alpaca til både mænd og kvinder

Chokolade, Kaffe og Alkohol

Chokoladen fra Chocolate&Love er både økologisk, fairtrade og uimodståelig! Lad en lille smagsprøve smelte på tungen, og du er solgt! Perfekt gave til vennen, værtinden og til dig selv – en plade chokolade, en lille gaveæske eller en flot dåse med 30 stykker indpakket chokolade, eller en stor flot gaveæske med fire plader lækker chokolade med forskellige smage. ”Chokolate&Love” har vundet mange priser, fordi det er lykkedes at kreere smage med mellem 55-80% kakao, uden at chokoladen er blevet det mindste bitter. Sea salt, kaffe, granatæble, creamy dark rich dark, Panama, mynte og appelsin – behøver vi at sige mere?

Vores kaffe er fra Strandvejsristeriet. Vi elsker duften og kaffe, og vi bruger selv Espresso nr. 1, når vi sælger take-away kaffe. Se udvalget her på siden.

Vi har økologiske og mousserende vine fra Copenhagen Winery og gin fra både Anholt og Trolden i Kolding – begge er af Ginbutikken blevet udnævnt til at være blandt de fem bedste danske gin.

Og mere...

Har vi mere? Ja, nok er vi en bette butik, men vi er forhandlere for en række andre leverandører, og du kan finde gode gaver hos os, fra Flensted Mobiler til stentøj og forskellige farverige varer, vi medbringer fra hyppige besøg i Thailand. Og nok er vi farverige, men du kan også finde flotte varer i sort, gråt og hvidt hos os. For som sagt er vi ikke gennemførte.

Til firmaer

Firmagaver gør vi det også i. Vores chokolade kommer med Merry Christmas- og Thank You-bånd og kan fungere i kurve eller til tak til medarbejdere eller foredragsholdere. Vores plaider kommer også i gaveæsker og holder sig under prisen for, hvad man må give afgiftsfrit til personale. Og endelig vil vi meget gerne sammensætte kurve med vores lækre, bløde og økologiske varer.

Og så sælger vi de små indpakkede chokolader til firmaer, der er trætte af kager til møder, og som gerne vil have lidt lækkert, flot indpakket at servere til gæster og medarbejdere.

Køb online

De fleste varer kan købes gennem vores webshop. Undtagelserne er de fleste varer fra projektet i Thailand, for de produceres kun i få eksemplarer. Forskellige stykker af et vævet stof bruges f.eks til skuldertaskerne, så to er sjældent helt ens. Vi synes, det er spændende med forskellige design, så billederne på webshoppen er genrebilleder og ikke nødvendigvis præcis, som varen ser ud. Dog er modellerne på taskerne den samme. Vi sender gerne nogle billeder af de produkter, du har lyst til at se, det kan f.eks. være tote-taskerne, og så kan vi ordne eventuelt betaling via Mobile Pay eller faktura. Prisen vil være forsendelse inklusiv, så bare ring eller skriv til os.

Butik og os

Butikken ligger i Vesterbrogade 19 i Gilleleje. Vi åbnede lige før jul i 2018 med en filosofi om at finde og tilbyde varer primært fra Thailand men også fra andre dygtige producenter. Og ja, vi kan godt lide farver. Måske fordi vi – ejerne Sommai og Lasse – i otte år har haft et kunstgalleri i Chiang Mai med moderne malerier. Og fordi vi synes, at triste grå dage og beige sofaer og lyse borde og mørke sommerhuse godt kan trænge til et pust kulør nogle gange.

Ligesom os selv!

  • Ingen produkter i kurven

Er du over 18?

Da vi sælger alkohol på denne webshop, skal man være 18+ for at handle på siden for at forhindre unge mennesker at købe alkohol.