Mai Mai Gilleleje – for farverige folk

Vi er en webshop med BRUGSkunst, altså smukke varer, du faktisk kan bruge til noget. Langt de fleste varer er økologiske , FSC-certificerede og/eller fra sociale projekter, som vi støtter. Det gælder også vores pæne udvalg af chokolade.

Vores håndvævede og skræddersyede tasker er fra  et projekt for Pwo-Karenerne i det nordvestlige Thailand. De kombinerer traditionel vævekunst med moderne design, så de kan skabe en indkomst for familien. Tekstilerne er i meget høj kvalitet, og der bliver ikke fremstillet mange med samme mønster. Vi er eneforhandler af disse smukke produkter i Danmark. 

Vi sælger også puder og dækkeservietter, forklæder og plaider fra 140-år gamle Klippan. Høj kvalitet og skønne farver. Især plaiderne i Gotland uld, eller økologisk bomuld eller lammeuld er populære i mange forskellige farver. Og det er de superbløde baby- og børneplaider også.

Silkeborg Uld er vi også forhandlere for:  plaider, knæplaider og vanvittigt bløde tørklæder fremstillet af baby alpaca til både mænd og kvinder

Chokolade, Kaffe og Alkohol

Chokoladen fra Chocolate&Love er både økologisk, fairtrade og uimodståelig! Lad en lille smagsprøve smelte på tungen, og du er solgt! Perfekt gave til vennen, værtinden og til dig selv – en plade chokolade, en lille gaveæske eller en flot dåse med 30 stykker indpakket chokolade, eller en stor flot gaveæske med fire plader lækker chokolade med forskellige smage. ”Chokolate&Love” har vundet mange priser, fordi det er lykkedes at kreere smage med mellem 55-80% kakao, uden at chokoladen er blevet det mindste bitter. Sea salt og orange er de to store favoritter. 

Vores kaffe er fra Strandvejsristeriet på Kronborg, og vores gin er fra Anholt og fra Trolden i Kolding. To gin, der figurerer på Ginbutikkens liste over de fem bedste gin i Danmark.

 

Keramik

Vi forhandler den smukke keramik fra RO Collection. Alt er designet af Rebecca Uth, hånddrejet og håndglaseret. De betyder også, at to krus, kander, tallerkener eller skåle ikke er helt ens – det er noget af charmen. RO kan tåle både ovn og opvaskemaskine – men det er også nemt at vaske af i hånden. 

Til firmaer

Firmagaver gør vi det også i. Vores chokolade kommer med Merry Christmas- og Thank You-bånd og kan fungere i kurve eller til tak til medarbejdere eller foredragsholdere. Vores plaider kommer også i gaveæsker og holder sig under prisen for, hvad man må give afgiftsfrit til personale. Og endelig vil vi meget gerne sammensætte kurve med vores lækre, bløde og økologiske varer.

Desuden sælger vi de små indpakkede chokolader til firmaer, der er trætte af kager til møder, og som gerne vil have lidt lækkert, flot indpakket at servere til gæster og medarbejdere.

Køb online

De fleste varer kan købes gennem vores webshop. Taskerne fra Thailand sender vi billeder af – som nævnt er der sjældent to, der er helt ens. Bare skriv og spørg

Om os

I 2018 åbnede vi en butik i Gilleleje, men den lukkede vi igen i januar 2022. Nu har vi en webshop og bag den står Sommai og Lasse, der i otte år havde et kunstgalleri i Chiang Mai med moderne malerier. Vi elsker farver og synes, at triste grå dage og beige sofaer og lyse borde og mørke sommerhuse godt kan trænge til et pust kulør nogle gange.

Ligesom os selv!

  • Ingen produkter i kurven

Er du over 18?

Da vi sælger alkohol på denne webshop, skal man være 18+ for at handle på siden for at forhindre unge mennesker at købe alkohol.